گزارش تصویری دومین همایش ملی پیشرفت های معماری سازمانی

تیم اجرایی و برگزاری دومین همایش ملی پیشرفت های معماری سازمانی از تمام دوستان، اساتید، متخصصین و دانشجویان گرامی که با حضور، سخنرانی، برگزاری کارگاه و ارائه مقالات ارزنده خود، موجبات برپایی هرچه بهتر و غنی تر این همایش را فراهم نمودند تقدیر و تشکر می نماید.

امیدواریم توانسته باشیم میزبان های شایسته ای برای تمام سروران و صاحب نظران حاضر در دانشگاه صنعتی شیراز بوده باشیم و تلاشمان در مسیر توسعه علمی و فنی معماری سازمانی، تلاشی سازنده و مورد قبول بوده باشد.

لازم به ذکر است که با توجه به درخواست های مکرر دوستان حاضر در همایش و دوستانی که متاسفانه نتوانستیم آن ها را در جمع خود داشته باشیم و همکاری بی نظیر تمام اساتید برگزارکننده کارگاه ها، به زودی فایل های مربوط به مباحث مطرح شده در کارگاه ها و نشست ها در سایت قرار داده خواهد شد.

به قول سهراب عزیز:

روزگارم بد نیست
تکه نانی
خورده هوشی
سر سوزن ذوقی
مادر دارم بهتر از برگ درخت

و

دوستانی دارم بهتر از آب روان

و

خدایی که در این نزدیکی است …

سید رئوف خیامی

دبیر دومین همایش ملی پیشرفت های معماری سازمانی